Over ons  


Card image cap
Over Marijke

Marijke Koolman (Groningen 1979) leerde zeilen met haar zussen van haar vader in een Varuna 400 op het Leekstermeer. Daarnaast raakte zij vertrouwd met de zeilsport door vanaf jongs af aan de zomers door te brengen in de jachthaven van Noordschans.

Card image cap
Over Thijs

Thijs Oude Munnink (Hengelo 1980) maakte kennis met zeilen tijdens een zeilkamp met de middelbare school. Daarna werden de zomers (rondom de Sneekweek) doorgebracht op een gehuurde valk. In Twente viel weinig te zeilen maar gelukkig kon er op de windsurfplank wel worden genoten van wind en water.    

Card image cap
Over Marijke en Thijs

We hebben elkaar ontmoet tijdens de studie in Groningen. De gezamenlijke passie voor zeilen is vanaf 2001 sterk gegroeid tijdens de vele weekenden, vakanties en reizen die we op een zeilboot hebben doorgebracht. Inmiddels hebben we zo'n 30.000 zeemijl gevaren op de Friese Meren, IJsselmeer, Waddenzee, Noordzee, Oostzee en Atlantische Oceaan. Voor ons is zeilen de favoriete manier om van het leven en de wereld te genieten. Het laat ons de mooiste plekjes zien en spannende avonturen beleven. Sail Fast, Live Slow.


Contact: Email versturen

 

Copyright 2009-2023 © All rights reserved.